De la inceput

Femeia ca target


SMARK impreuna cu Brennan Research & Consultants, cu sprijinul Quantix Marketing Consulting au lansat studiul „Femeia ca target: ce e relevant acum”, ca o prima initiativa dintr-un nou serviciu adresat comunitatii profesionistilor in marketing: SMARK Research. „Femeia ca target: ce e relevant acum” este conceput ca un instrument util pentru specialistii in marketing care gestioneaza produse si marci adresate in special femeilor.

Cei interesati de achizitionarea studiului complet pot cere mai multe detalii la telefon 021 232 73 79 (Brennan Research & Consultants) sau, in scris, prin intermediul formularului de contact.

Afla mai mult

“Femeia ca target: ce e relevant acum” este o cercetare reprezentativa pentru populatia feminina din mediul urban, 18-45 de ani, conceputa ca un instrument util de a afla date noi si insight-uri relevante pentru specialistii in marketing care gestioneaza produse si marci adresate in special femeilor.

Ce alimente nu lipsesc de pe masa unei femei? Care este reactia femeilor la criza economica? Ce fac in caz de raceala? Ce cadou prefera? Cum se raporteaza la frumusete? In ce amenajari interioare vor sa investeasca anul acesta? Care sunt principalele profile de femei din Romania?, sunt doar cateva dintre intrebarile la care studiul ofera raspunsuri aprofundate. 

Studiul “Femeia ca target: ce e relevant acum” contine atat o analiza ‘la cald’ a celor mai importante teme care tin de stilul de viata al femeilor si comportamentul de consum al targetului pe mai multe categorii de industrii, cat si teme mai putin explorate pana in prezent: valori, prietenie si relatii, stereotipuri, bani, reactia la criza economica, sanatate, sport, moda, frumusete, comportament online, stil de viata, alimente, amenajari interioare. Datele pot fi analizate urmarindu-se si asemanarile si diferentierile in functie de zona de resedinta, ocupatie, studii sau segmente de varsta.

Pe langa analiza modului in care femeile din mediul urban, 18-45, se raporteaza la temele de mai sus, studiul prezinta si o segmentare in profile distincte de femei. Aflam, printre altele, care femei sunt mai orientate spre valori conservatoare, care au spirit antreprenorial mai dezvoltat, care sunt mai receptive la branduri sau care sunt interesate in mod deosebit de mancarea naturala si produsele bio.

Despre Brennan

BRENNAN RESEARCH & CONSULTANTS este cea mai mare agentie de cercetare de piata cu capital autohton, din Romania, specializata in studii de piata ad-hoc, cercetari de marketing si consultanta privind valorificarea rezultatelor obtinute. Infiintata in 2001, agentia operationalizeaza proiecte la nivel national, ofera servicii calitative si cantitative de research dar si servicii specializate pentru piata de media & advertising. Echipa Brennan numara in prezent peste 30 de angajati si 800 de colaboratori, propriul call center si facilitati de focus grup online si offline. Peste 1500 de proiecte fac parte din portofoliul companiei pentru parteneri ca OMV-Petrom, BCR Erste, Unicredit Tiriac, Vodafone, Zentiva, Ursus Breweries, Microsoft, Pfizer, Tetrapack si altii.

Despre SMARK

SMARK este o sursa de knowledge, un instrument de perfectionare si networking pentru profesionistii care lucreaza in marketing. SMARK isi propune sa devina un etalon de ‘smart marketing’ prin crearea unei platforme complexe de informare si consultanta in domeniu pentru membrii SMARK: publishing, evenimente, rapoarte de cercetare. SMARK este o marca a Blue Idea, parte din F5, compania de new media a grupului Realitatea Catavencu. Din portofoliul Blue Idea face parte si IQads, cel mai citit produs media în limba romana dedicat industriei de advertising.

Continutul Raportului de Cercetare

CONTINUTUL RAPORTULUI DE CERCETARE

Notă metodologică
Structura detaliată a eşantionului
Analiza populaţiei feminine din Romania în funcţie de următoarele teme:

Împărţirea populaţiei feminine în segmente omogene (studiul conţine descrieri detaliate ale principalelor categorii de target feminin)

Presa

FEMEIA CA TARGET - facts (*.pdf)

De ce sa comanzi?

Comandând raportul de cercetare "Femeia ca target: ce e relevant acum” vei primi:

Anexele raportului de cercetare:

De asemenea, clientii beneficiaza, la cerere, de o prezentare live, detaliata a raportului de cercetare, realizata de reprezentantii Brennan Research & Consultants.

Testeaza cat de bine cunosti targetul feminin

CAT DE BINE CUNOSTI FEMEILE DIN ROMANIA?

Salut! Daca vrei sa afli cat de aprofundate sunt cunostintele tale despre targetul feminin, ai ajuns in locul care trebuie. Afla ce e prejudecata si ce e fapt real, ca prim pas sa poti intelege si sa poti anticipa ce e relevant acum si ce nu pentru acest target extrem de complex. Succes! 

Parteneri

Contacteaza-ne

Contact

SMARK impreuna cu Brennan Research & Consultants, cu sprijinul Quantix Marketing Consulting au lansat studiul „Femeia ca target: ce e relevant acum”, ca o prima initiativa dintr-un nou serviciu adresat comunitatii profesionistilor in marketing: SMARK Research. „Femeia ca target: ce e relevant acum” este conceput ca un instrument util pentru specialistii in marketing care gestioneaza produse si marci adresate in special femeilor.