De la inceput

Femeile si sportul in Romania. 2014-2015


Femeile si sportul in Romania. 2014-2015 este o continuare a studiilor dedicate sportului, realizate de Quantix Marketing Consulting.

Acest raportul de cercetare este o sursa de insighturi valoroase pentru brandurile si companiile care se adreseaza femeilor, pentru o buna intelegere a rolului pe care sportul in joaca in viata lor.

Raportul se adresează în primul rând companiilor şi brandurilor care sunt interesate de implicarea în sport, de asocierea cu diverse zone ale sportului. De asemenea, datele cercetării sunt utile cluburilor şi organizaţiilor ce activează în sport.

Femeile si sportul in Romania. 2014-2015 este un raport de cercetare realizat sub umbrela SMARK Research.

Obiective

Capitole principale

  1. Cel mai admirat sportiv roman

  2. Cel mai admirat sportiv pe plan international

  3. Competitii majore din Romania – interes si grad de urmarire

  4. Competitii majore din strainatate – interes si grad de urmarire

Motive pentru a comanda studiul

Raportul de cercetare “Femeile si sportul in Romania. 2014-2015” este o sursa de insighturi valoroase pentru brandurile si companiile care se adreseaza femeilor, pentru o buna intelegere a rolului pe care sportul in joaca in viata acestora. Datele sunt utile pentru:

Metodologie

Descriere metodologica

Raportul este obtinut prin analize secundare pe doua cercetari primare: “SPORT IN ROMANIA – The link between brands, companies and sports. 2014” si “SPORT IN ROMANIA 2015. Focus on RUNNING”.
In raport sunt puse in evidenta indicatori si analize pe segmentul feminin.

Metodologiile celor doua cercetari sunt detaliate mai jos:

SPORT IN ROMANIA – The link between brands, companies and sports. 2014

Faza calitativa

Faza cantitativa

SPORT IN ROMANIA 2015. Focus on RUNNING.

Metoda cantitativa

Parteneri

Contacteaza-ne

Contact

Raportul de cercetare se adresează în primul rând companiilor şi brandurilor care sunt interesate de implicarea în sport, de asocierea cu diverse zone ale sportului. De asemenea, datele cercetării sunt utile cluburilor şi organizaţiilor ce activează în sport.