De la inceput

CREME


SMARK si Daedalus Millward Brown au realizat studiul Celebrity Rating for Effective Measurement of Endorsement (CRÈME), un instrument complex de evaluare a vedetelor din Romania care vin in sprijinul companiilor aflate in cautarea celor mai potrivite vedete pentru a le reprezenta brandurile.

Dupa primul studiu de lifestyle si comportament de consum Femeia ca target: ce e relevant acum, adresat specialistilor de marketing care gestioneaza produse si marci adresate in special femeilor, actuala tema trateaza inca un subiect de actualitate pentru marketeri- celebrity endorsement.

Cei interesati de achizitionarea studiului pot cere mai multe informatii prin intermediul formularului de contact.

Afla mai multe

Celebrity Rating for Effective Measurement of Ensorsement (CRÈME) asista brandurile care doresc sa fie reprezentate public de vedete locale, in baza unor similitudini de valori, atribute sau imagine, fiind un ghid util pentru specialistii in comunicare si marketing.

Raportul ofera deci informatii despre modul in care sunt percepute vedetele de catre publicul larg si pune la dispozitie profiluri de imagine pornind de la atributele pozitive si negative cu care sunt caracterizate vedetele si scorurile de compatibilitate cu anumite publicuri tinta, categorii de servicii sau produse.

Studiul a fost realizat pe un esantion de 2500 de respondenti, reprezentativ pentru populatia urbana cu varsta intre 16 si 55 de ani si analizeaza un numar de 125 de vedete din Romania, 56 de sex feminin si 69 de sex masculin (vezi aici care sunt cele 125 de vedete incluse in studiu)

Instrumentele folosite in evaluarea vedetelor au fost urmatoarele:

Companiile au la dispozitie doua modalitati prin care pot afla raspunsurile la intrebarile legate de brand endorsement: fie verificand o lista de anumite celebritati pe care le au in vedere, fie obtinand un top al celor mai potrivite dintre ele pentru a reprezenta brandurile respective, in functie de anumite criterii care tin de valorile brandului si de targetul caruia i se adreseaza.

Astfel, raportul este disponibil in format personalizat companiilor care doresc sa aleaga o celebritate pentru a le reprezenta interesele in fata publicului larg.

Continutul raportului de cercetare

Raportul CREME are o structura fixa, urmand ca in in functie de varianta de comandare pe care o alegeti, continutul sa fie personalizat pentru fiecare companie in parte, in sectiunile semnalate corespunzator mai jos:

De ce sa comanzi

Comandand acest raport, vei afla:

Raportul poate fi comandat urmand una dintre cele doua situatii:

Comandand raportul de cercetare Celebrity Rating for Effective Measurement of Endorsement (CRÈME), vei primi raportul de cercetare personalizat in format electronic (*.pdf), in limba engleza, in maximum 3 zile lucratoare de la finalizarea discutiilor contractuale.

Costul final al raportului va fi calculat in functie de modalitatea de personalizare a acestuia si de numarul de vedete pentru care se doreste verificarea compatibilitatii.

Puteti comanda raportul folosind formularul de contact.

[QUIZ] Cat de bine cunosti vedetele?

Fie ca esti in cautarea vedetei perfecte pentru brandul pe care il reprezinti, fie ca vrei doar sa verifici cat de intuitive sunt colaborarile din domeniul celebrity endorsement-ului, testul de mai jos iti va oferi o perspectiva de ansamblu a modului in care decurge acest tip de colaborare in Romania. Cele 3 seturi de intrebari din cadrul testului urmaresc gradul de compatibilitate dintre anumite vedete si categorii de produse sau servicii, publicuri si atribute de imagine, iar pentru mai multe informatii despre subiect raportul CREME va sta la dispozitie.

Atentie, poti face testul o singura data, ca sa ne asiguram ca nu treci prin intrebari pana iti iese totul perfect :)

Parteneri

Contacteaza-ne

Contact

Daca va intereseaza mai multe detalii despre ce presupune aceasta cercetare, dar si despre costul raportului, nu ezitati sa ne scrieti intrebarile pe care le aveti mai jos in pagina.

Un reprezentant ISRA Center va sta la dispozitie pentru a va oferi toate informatiile de care aveti nevoie pentru a lua cea mai buna decizie in privinta achizitiei.